Op bezoek in de Tuinstraat

Maria (nr 29)

Maria
‘Ik woon hier sinds 1960, al een hele tijd dus. Ik zou nergens anders willen wonen. Ik ben hier zo dicht bij alles en op mijn leeftijd is dat mooi meegenomen. Ik ben namelijk niet meer zo goed te been’.

Wendy en Jos (nr 18)

Wendy en Jos
Wij wonen hier al vier jaar. Vooral het contact met de buren maakt het wonen hier plezant. Wij komen geregeld samen met mensen uit de straat om een kopje koffie te drinken en om bij te praten. We wonen hier ook dicht bij allerlei winkels en dat is natuurlijk ook een pluspunt’.

Véronique (nr 12)

Véronique
‘Ik woon hier 29 jaar. Vroeger was het hier rustig en kalm, maar de laatste jaren is er veel meer verkeer. Dat is wel jammer. Dat ik dichtbij het station woon, dat stoort me niet. Ik hoor de treinen zelfs niet meer’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *