Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Kasteelstraat (19/05/2017 – 13.35 uur) J.V. (vrouw,° 1990 uit Torhout) rijdt met haar voertuig in de Kasteelstraat, rijdend in de richting van de Guido Gezellelaan. Ze remt af ter hoogte van een versmalling in de rijbaan, veroorzaakt door een geparkeerd voertuig. S.B. (vrouw, °1987 uit Torhout), die achter haar rijdt, kan niet tijdig remmen en komt in aanrijding met de achterkant van het voertuig van J.V. Door de aanrijding raakt J.V. licht gewond. Er hoeft geen ziekenwagen ter plaatse te komen.
Zwevezelestraat (19/05/2017 – 14.10 uur) N.V. (vrouw, °1975 uit Lichtervelde) doet boodschappen in de supermarkt. Wanneer zij haar boodschappen in de wagen laadt, legt ze haar brieventas in de winkelkar. Bij het achterlaten van de winkelkar op de voorziene plaats, vergeet N.V. haar brieventas. Terug bij haar voertuig bedenkt ze zich dat ze deze vergeten is. Ze keert terug naar de winkelkar maar de brieventas is dan al reeds door onbekenden meegenomen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *