Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Markt (19/05/2017 – 20.15  uur) C.V. (vrouw, °1995 uit Torhout) wil een pakje sigaretten kopen in de nachtwinkel. Ze overhandigt de uitbater een briefje van 50 euro. De uitbater merkt op dat dit om een vals biljet gaat. C.V. is niet op de hoogte van het feit dat ze vals geld bij zich heeft. Ze heeft het geld vandaag ontvangen bij de verkoop van haar voertuig.
Burg (20/05/2017 – 14.16 uur) T.G. (man, °1991 uit Brugge) wordt staande gehouden door onze ploeg wanneer hij in dronken toestand de supermarkt verlaat. Hij waggelt en kan zich moeilijk oriënteren. Wanneer T.G. bestuurlijk wordt aangehouden en in het politievoertuig wordt geplaatst, wordt hij wat agressief. Hij roept naar de ploeg en schopt tegen de tafel in het dienstvoertuig. T.G. wordt overgebracht naar de cel ter ontnuchtering.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *