VEKBA Aartrijke vervoegt scholengroep Sint-Rembert

IMG_6440

Na de toetreding van de twee Zedelgemse basisscholen vorig jaar is Scholengroep Sint-Rembert straks opnieuw een basisschool rijker. Na een korte, maar intense voorbereidingsperiode op bestuursniveau is beslist dat de Vrije Eigentijdse Katholieke Basisschool Aartrijke (VEKBA) op 1 juni 2017 toetreedt tot de scholengroep Sint-Rembert. De scholengroep bestaat dan uit 11 basisscholen, waarvan eentje voor het buitengewoon onderwijs, 10 secundaire scholen, een internaat, kinderopvang en een CLB. De groep telt vandaag zo’n 6686 leerlingen en circa 950 personeelsleden verspreid over Torhout, Koekelare, Lichtervelde, Handzame, Zedelgem en straks dus ook Aartrijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *