Actie drugs station Torhout

police station with police cars parked clipart

Torhout
Deze morgen werd er van 7.50 tot 8.50 uur een actie gehouden in het kader van drugs en dit in de omgeving van het station van Torhout. De lokale politie Kouter kreeg hierbij de medewerking van de spoorwegpolitie, Securail, de Lijn en de hondensteun van de federale politie. In het totaal werden 8 bussen en 2 treinen gecontroleerd. Hierbij de resultaten:

  • 17 personen werden positief aangeduid door de drugshond maar het resultaat van de fouille was negatief
  • 6 personen die positief werden aangeduid door de drugshond hadden wel een positieve fouille waarbij 1 joint, 2 zakjes cannabis, 3 crunchers, sluitstripzakjes, 1 zakje hasj, een weegschaal en filters  werden aangetroffen.

Aan de voorzijde van het station (ter hoogte van de nadar aan het controledispositief) werd een toilettas aangetroffen met daarin een aanzienlijke hoeveelheid cannabis, 1 cruncher, 1 weegschaal, sluitstripzakjes en filters.
De Lijn heeft tijdens deze actie ook nog 6 zwartrijders betrapt.

 

 

One thought on “Actie drugs station Torhout”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *