Zeeman wil wereldrecord bellen blazen!

IMG_6456

Zeeman bestaat 50 jaar en wil dat op een originele manier in de kijker brengen. Op zaterdag 3 juni gaan ze in de 1280 verschillende vestigingen tegelijkertijd het wereldrecord bellen blazen proberen te verbeteren. Dat staat sedert 2007 op naam van het Verenigd Koninkrijk. Op 198 plaatsen bliezen dan 34.529 mensen bellen. Ook Torhout (Fraeysstraat 1) doet mee. Gerante Rebecca Moeyaert hoopt dat heel Torhout warm loopt voor dit initiatief. Om 13.30 uur kan je inschrijven en dan krijg je een bellenblazer en een drankje. Om 14 uur vindt de officiële recordpoging plaats. Rebecca en Kathe Pollin geven alvast even het voorbeeld.

IMG_6463

One thought on “Zeeman wil wereldrecord bellen blazen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *