Chiro Jomada Wijnendale

ChiroJamada

Naam hoofdleider:
“Jasmien Jaques”

Hoelang bestaat de jeugdbeweging in Torhout?
“Sinds 1944”.

Voor wie?
Voor alle jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar: Ribbels (1ste en 2de leerjaar), Speelclub (3de en 4de leerjaar), Rakwi (5de en 6de leerjaar), Tito (1steen 2demiddelbaar), Keti (3de  en 4de middelbaar) en Aspi (5de en 6de middelbaar).

Welke activiteiten en wanneer vinden die plaats?
“Onze Chironamiddagen vinden plaats op zondagmiddag van 14 tot 17 uur op het Chiroplein achter de kerk van Wijnendale. De activiteiten variëren van een knutselnamiddag, tot een magnifiek bosspel, een uitdagend dorpsspel en ga zo maar door. De leiding zet zich in om iedere activiteit onvergetelijk te maken en zo prachtige momenten te creëren voor ieder lid samen met zijn vrienden.”
“Alle Chirodata zijn terug te vinden op onze site: www.chirowijnendale.be”

Speciale evenementen
“Begin december komt sinterklaas altijd even langs, eind december organiseert iedere afdeling een kerstfeestje om de eindejaarsperiode goed in te zetten. In februari vindt onze jaarlijkse fuif plaats om de kas te spijzen. Eind maart organiseren we een koekenverkoop t.v.v. het kamp.”
“De eerste week van de paasvakantie organiseren we een ouderfeestje waarbij we ons een hele week volledig geven, elke dag repeteren, een prachtig decor bouwen,… om de zondag ouders, familie, vrienden en sympathisanten te verwennen met een prachtige vertaling van een bekend verhaal of sprookje.”
“Ons jaarlijks kamp vindt plaats van 1 tot 10 augustus, dit jaar gaan we de buurt van Kalmthout verkennen. Voor de Ribbels vindt het kamp plaats van 4 tot 10 augustus. Dit is zeker en vast het hoogtepunt van het werkjaar te noemen.”
“Als afsluiter van het werkjaar organiseren we een kermisweekend met activiteiten voor jong en oud: een fuif, een eet-avond, een voetbalmatch, een kindernamiddag, een quiz,…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *