Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Na het noodweer op 6 juni kregen we tal van noodoproepen binnen:
Sint-Rembertlaan (17.57 uur) Takken dreigen af te breken en op geparkeerde voertuigen te vallen (parking ziekenhuis Sint-Rembert)
Rijksweg (21.58 uur) Op een werf is de signalisatie omgewaaid en op de rijweg terecht gekomen.

Rijselstraat (6/06/2017  – 23.29 uur) Bestuurder van een personenwagen (F.B., man, °1960 uit Torhout) wordt onderworpen aan een controle en legt een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs wordt voor de duur van 6 uur ingehouden. Zwevezelestraat (7/06/2017 – 9.50 uur)  Een personenvoertuig (eigendom van N.V., man, °1952 uit Torhout) wordt op de parking van de Aldi aangereden door een andere personenwagen (eigendom van A.L., man, °1960 uit Hasselt). Het aanrijdend voertuig rijdt verder zonder te stoppen maar een getuige heeft de nummerplaat kunnen noteren van het aanrijdend voertuig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *