Laatste dagen om uw Opel Karl te winnen!

 

SPAAR EN WIN een OPEL KARL – ELEKTRISCHE FIETS – SMART TV en TORHOUTBONNEN is een SPAARACTIE i.s.m. Weekblad Bazuin – Opel Goethals nv – Cool Electro Cycles – Dumoulin Service nv – Creative Printing Printea en Stad Torhout.

IMG_6727

Koop nog bij de talrijke deelnemende handelaars tot zondagnamiddag 18 juni 2017 . De volgekleefde deelnemingsformulieren moeten TIJDIG omgeruild worden voor een DEELNEMINGKAART bij Bazuin, Bruggestraat 113 of bij Opel Goethals, Vredelaan 11 of bij Cool Electro Cycles, Aartrijkestraat 14 of bij Exellent Dumoulin, Roeselaarseweg 54 of in het Vrijetijdshuis op de Markt in Torhout, uiterlijk tot vrijdag 16 juni om 12 uur. Tijdens het weekend uitsluitend aan de stand van BAZUIN op de markt ! (Op zaterdag 17 juni van 14 tot 17 uur – en op zondag 18 juni – van 14 tot 16 uur !).
TREKKING op zondag 18 juni om 18 uur aan het podium op de Markt… LET WEL ! om te winnen moet u aanwezig zijn ! Deelnemers voor de auto moeten minimum 18 jaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *