KTG Houtland

Met het clubfeest op zaterdag 4 oktober werd het zomerseizoen weer afgesloten op KTG Houtland vzw. Het werd een spetterend feest met een 100-tal aanwezigen.

aa

Op sportief vlak was 2014 een goed jaar met veel stages en activiteiten dankzij de HTS tennisschool onder leiding van Valentijn Pattyn en Piet Himpe die in augustus ook het jeugdtornooi leidden. Het Open Tornooi in juli onder leiding van Evelyne Desimpel had te kampen met de weergoden maar dankzij de goede samenwerking met TC De Koddaert kon men steeds gebruik maken van de mooie indooraccomodatie.

P1150119

De finaledag was dan weer zeer succesvol met redelijk wat Houtlanders op het hoogste schavotje. De interclubploegen deden het zowel bij de jeugd als bij de volwassenen uitstekend met als uitschieter de heren ploeg met Valentijn Pattyn , Manu Callebert, Lode Declerck, Thomas Lenaerts , Maxim Notable en Cedric Notable die pas in de finale van België de duimen moesten leggen tegen TC Wetteren.

P1150094

De clubkampioenschappen in september toonden spannende wedstrijden en deden iedereen al weer verlangen naar het volgende seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *