Wereldrecordpoging barbecueën tijdens de Batjes

De Fielesoofen zitten nooit verlegen om een stunt en dus vallen ze dit jaar het wereldrecord barbecueën aan. Dat gebeurt op de binnenplaats van Huis Bekaert. De vip van de Nacht van West-Vlaanderen vindt daar ook plaats.

IMG_4498

Tijdens de Batjes willen de Fielesoofen het Guiness World Record ‘zo lang mogelijk barbecueën’ verbeteren. dat record staat sinds kort op naam van een Italiaans team dat ruim 40 uur bakte. De Fielesoofen mikken op 40, 5 of 41 uren. Een vierkoppig team moet constant aan het barbecueën zijn met uitzondering van vijf minuten pauze per uur. Die mag je opsparen ook. Het publiek kan hapjes en côte à l’os eten., die laatste wordt geserveerd op vrijdag 16 juni om 18 uur. De eigenlijke recordpoging start op zaterdag 17 juni om 4.30 uur en zou minstens moeten duren tot zondag 18 juni om 21 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *