Correct Vastgoed nu ook in Torhout!

Correct Vastgoed werd in 2014 opgestart door Johan Fonteyne in Ichtegem. Het bureel is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van vastgoed en legt daarbij de nadruk op correct handelen. Vandaar de naam!

IMG_0736

Ondertussen telt Correct Vastgoed zes medewerkers, Johan Fonteyne, Emile Fonteyne, Regine Roose, Nele Montmorency, Kathy Neirynck en Danny Bouckaert, en is er een kantoor in Torhout in de gebouwen van 3Koningen in de Oude Gentweg. Danny en Emile maken daar de dienst uit. Het kantoor is open of afspraak.

Ervaring

Correct Vastgoed mag dan wel nog maar drie jaar bestaan, Johan en Danny verdienden al hun strepen in de vastgoedsector. “Wij streven naar 100% tevredenheid van de klant”, zegt Johan. “Torhout is me niet onbekend want ik was er al actief in de vastgoedsector”, zegt Danny. “Het nieuwe kantoor in Torhout moet ons meer slagkracht geven. Wij zijn trouwens op zoek naar een andere locatie waar we meer visibiliteit genereren.”

Herverkoop

“Correct Vastgoed is actief in de regio Oostende-Brugge-Torhout en is gespecialiseerd in de herverkoop van panden. We gaan wel een aparte tak oprichten die zich uitsluitend met de verkoop van nieuwbouw bezig zal houden.” Correct Vastgoed verkoopt 100 woningen par jaar. “Met ons beperkt team kan dat tellen”, zegt Danny. “Omdat we ervoor zorgen dat alles honderd procent in orde is, doet de mond-tot-mondreclame goed zijn werk. Mensen stappen zomaar binnen bij ons met de vraag hun woning te verkopen. Onze inspanningen worden dus gewaardeerd!”

Correct Vastgoed
Oude Gentweg 81
Torhout
0484 61 52 52
www.correctvastgoed.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *