Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Werkenstraat (21.06.2017 – 9.20 uur) Geparkeerde personenwagen werd aangereden door onbekend voertuig dat de vlucht nam.
Oostendestraat (22.06.2017 – 8.05 uur) D.L. (man, °1988 uit Torhout) rijdt met zijn personenwagen langs de Oostendestraat en stopt ter hoogte van een oversteekplaats voor voetgangers (net voor kruispunt met de Langepijpestraat) om een voetganger over te laten. Een 17-jarige jongen uit Diksmuide rijdt met zijn bromfiets achter de wagen van D.L., merkt te laat op dat deze gestopt is en rijdt achteraan in op de stilstaande wagen. De jongen wordt licht gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis. Zijn bromfiets wordt getakeld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *