Wandelparcours Torhout in Zicht

Vanaf het najaar van 2017 gaat de stad van start met de stadskernvernieuwing van Torhout. Het stadsbestuur daagt de Torhoutse burger uit om zijn stad te herontdekken via een wandelparcours met fototentoonstelling doorheen de stad.

IMG_6959

Torhout voor de actieve ontdekker

Herontdek de stadskern van Torhout via een wandelparcours met fototentoonstelling doorheen de stad. Torhout in Zicht, een wandeling langs de verborgen plekjes, een zwerftocht langsheen plaatsen met een geschiedenis of verhaal. Tegelijk is het ook een tocht van nieuwe kansen en onverwachte mogelijkheden, met het oog op een nieuwe toekomst.

Doe-de-Torhout-test

Om  ideeën over de mogelijke toekomst van Torhout op gang te brengen, werd een ‘Doe-de-Torhout-test’ ontwikkeld. Door te antwoorden op de vragen kom je te weten hoe het ideale Torhout er volgens jou in de toekomst moet uitzien.

IMG_6966

Fototentoonstelling midden in de stad!

Een fotoreeks toont Torhout door de ogen van Marie-Françoise Plissart. De boeiende beelden leiden je doorheen de stad, de momentopnames verbinden verhalen uit het verleden met die van de toekomst.

Laat je begeleiden door de wandelgids

De gratis wandelgids toont je de weg en geeft je inzicht in de stad. De gids bevat een pittig brokje historiek en heel wat leuke weetjes. De wandelgids is gratis te verkrijgen bij het Vrijetijdshuis (Oud stadhuis, Markt 1) en het Stadskantoor (Aartrijkestraat 11/B).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *