FitClass Torhout wordt Beweegstudio

De officiële opening van  BeweegStudio is in het weekend van vrijdag 8 september en zaterdag 9 september maar via acties in juli en augustus kan je een maand lang gratis het nieuwe Beweegconcept ervaren!

IMG_7290

BeweegCoachteam Torhout met Dimitri Verfaillie en Diego Clarysse start met een vernieuwd beweegconcept om absolute starters en recreatieve sporters te informeren, begeleiden en motiveren naar hun doelstellingen!

IMG_7311
De totaal nieuwe BeweegStudio Rembert is de geschikte locatie voor de toffe beweeglessen op fitnesstoestellen!

IMG_7301
Inderdaad FitClass wordt in Torhout BeweegStudio en gaat intens samenwerken met e Sint-Rembertscholengroep. De locatie i trouwens verhuisd naar blok 8 van het Sint-Jozefscollege (ingang via de Bruggestraat).

IMG_7298

Wie zin heeft om gratis te komen proeven van bewegen, kan zich inschrijven via de website bewegenopadvies.be en laat je gegevens na!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *