Openluchtcinema in Ravenhofpark vanaf 13 juli

Deze zomer verandert het Ravenhofpark in een openluchtcinema! Kom naar ‘Sterren in het Ravenhofpark’ en geniet van 5 fantastische films. Telkens op donderdag.

 IMG_7540

Wat is er leuker dan op een zomeravond een leuke film bekijken in openlucht? Voor de eerste keer kun je hiervoor terecht in het Ravenhofpark in Torhout. Bovendien is het volledig gratis!

2017_ravenhof Films-01

Programma:

 13/07 – ‘Fantastic Beasts and where to find them’
Een Brits-Amerikaanse fantasyfilm uit 2016 die geïnspireerd is op het gelijknamige boek van J.K. Rowling. De film is een spin-off van de Harry Potterfilmserie. Het script is geschreven door J.K. Rowling. Geregisseerd door: David Yates  Speelduur: 132 minuten
20/07 – ‘John Wick, Chapter 2’
Een Amerikaanse neo noir-actiefilm uit 2017. De film is een sequel op John Wick uit 2014. John Wick heeft zijn leven als huurmoordenaar de rug toegekeerd, tot één van zijn ex-partners de macht wil grijpen over een gevaarlijke Italiaanse killer-bende en John, door een eed uit het verleden, verplicht is om hem te helpen. Hij reist af naar Rome, waar hij oog in oog komt te staan met ’s werelds meest dodelijke huurmoordenaars. Deze film is niet aangeraden voor kinderen jonger dan 14 jaar. Geregisseerd door: David Leitch & Chad Stahelski  Speelduur: 122 minuten
27/07 – ‘Hunger Games – The mockingjay part II’
Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss zich op voor de finale confrontatie met President Snow. Samen met haar trouwste vrienden, waaronder Gale, Finnick en Peeta, en een team uit District 13 beslist ze haar leven te riskeren om President Snow uit te schakelen. Snow heeft ondertussen maar één doel voor ogen: Katniss vernietigen. De dodelijke valstrikken, vijanden en morele keuzes die haar wachten, zijn erger dan alles wat ze ooit tegenkwam in de arena… Deze film is niet aangeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar. Geregisseerd door: Francis Lawrence  Speelduur: 136 minuten
3/08 – ‘Sing’
Rik Verheye, Kurt Rogiers, Herbert Flack & Sien Eggers zijn de grootste namen uit de Vlaamse stemmencast van Illumination’s nieuwste animatiefilm Sing. Buster Moon is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen is de hele dierenwereld in rep en roer. Geregisseerd door: Garth Jennings  Speelduur: 110 minuten.
10/08 – ‘Manchester by the sea’
Na het plotselinge overlijden van Joe Chandler wordt zijn jongere broer Lee aangesteld als voogd voor zijn zoon. Lee keert terug naar zijn geboortedorp om voor hem te zorgen. Daar moet hij om zien te gaan met zowel zijn ex-vrouw Randi en de gemeenschap van North Shore.  Geregisseerd door: Kenneth Lonergan  Speelduur: 137 minuten

Het Ravenhofpark vind je in de Ravenhofstraat 9, 8820 Torhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *