Prijsuitreiking ‘Zo dichtb(l)ij’

Tussen 29 april en 3 juni 2017 liep de campagne “Zo dichtb(l)ij”. Deze actie is de opvolger van “Met belgerinkel naar de winkel”.
Prijswinnaars fietsactie Zo Dichtbij
Prijswinnaars fietsactie Zo Dichtbij

Met deze campagne wil het stadsbestuur mensen motiveren om te winkelen bij de lokale handelaar, dus dichtbij, en liefst met de fiets of te voet want dit maakt je blij!

Wie tijdens de vijf campagneweken winkelde bij de deelnemende handelaars werd daarvoor beloond met een tombolalot. Bij de registratie van het lot op de website www.zodichtblij.be kregen de bezoekers concrete tips om milieubewuster te leven. Dit alles draagt bij tot een levendige stadskernn en betrokken, milieubewuste burgers, en dat is de sleutel tot het realiseren van een klimaatneutrale stad.

In Torhout registreerden zich maar liefst 12.919 deelnemers. Daarmee staat Torhout op de 2de plaats van het hoogst aantal mensen die zich registreerden van de 90 deelnemende gemeenten. Enkel Gistel deed het nog beter.

Deelnemers in Torhout maakten kans op 75 prijzen waaronder 2 fietsen, 4 Torhoutbonnen ter waarde van 50 euro, 65 Torhoutbonnen ter waarde van 20 euro en 4 waardebonnen van Zonneweelde ter waarde van 15 euro. Met het schenken van 2 fietsen wil de stad het duurzame verhaal extra onderlijnen.

Alle prijswinnaars zijn te vinden op: https://www.zodichtblij.be/torhout.
De twee fietsen gingen naar Sobry Amber en Rogiers Lucrèse.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *