Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Lichterveldestraat (14.07.2017 – 13.50 uur) Geparkeerde personenwagen werd aangereden door onbekend voertuig dat de vlucht nam.
Bollestraat (15.07.2017 – 3.40 uur) B.A. (man, °1977 uit Lichtervelde) rijdt met zijn personenwagen in de Bollestraat richting Lichtervelde wanneer hij plots controle over het stuur verliest en een verlichtingspaal aanrijdt. Hij is niet gewond maar wel onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. Zijn wagen is niet meer rijvaardig en wordt getakeld. Infrax komt ter plaatse voor herstel van de verlichtingspaal.
Ruddervoordestraat (15.07.2017 – 9.40 uur) A.B. (man, °1966 uit Torhout) rijdt met zijn personenwagen langs de Ruddervoordestraat in de richting van Torhout centrum. Hij wordt plots onwel, wijkt af van zijn rijvak en rijdt in op tegenligger, een lichte vrachtauto bestuurd door F.M. (man, °1994 uit Ichtegem). Beide bestuurders worden licht gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis. Beide voertuigen zijn niet meer rijvaardig en dienen getakeld te worden.
Bruggestraat (17.07.2017 – 00.45 uur) Ploeg Kouter controleert een personenwagen die aan hoge snelheid langs de Bruggestraat rijdt. Bestuurder (S.L., man, °1988 uit Torhout) is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.
ICHTEGEM – Achterstraat (17.07.2017 – 1.25 uur) Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (C.V., man, °1975 uit Torhout) rijdt onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
Ieperse Heerweg (17.07.2017 – 7 uur) Melding van loslopende koeien op de baan ter hoogte van de kinderboerderij. Betreft een 8-tal koeien die door ploeg Kouter in een weide kunnen gedreven worden. Eigenaar komt de koeien ophalen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *