Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
20/08/2017 – 14.50 uur – Ruddervoordestraat – Een personenwagen rijdt tegen 2 geparkeerde auto’s en neemt de vlucht. Het voertuig wordt later teruggevonden en voor verder onderzoek in beslag genomen. Bestuurder wordt opgespoord.
20/08/2017 – 23.10 uur – Markt – Een personenwagen rijdt langs de Burg weg van het centrum wanneer de bestuurder plots achteruit rijdt. De wagen botst met een achterligger, een personenwagen bestuurd door S.C. (man, °1990 uit Ichtegem) die al geremd had. Daarna rijdt de wagen weg zonder zich kenbaar te maken. Nummerplaat is genoteerd, bestuurder wordt opgespoord.
21/08/2017 – 9.40 uur– Amazonestraat – Diefstal – Onbekenden stelen de nummerplaat van een bromfiets die op een oprit geparkeerd stond.
OUDENBURG – Noordstraat – 19.08.2017 – 9.40 uur  L.D. (man, °1993 uit Torhout) is controle over het stuur van zijn personenwagen verloren en in een weide beland. Hij is niet gewond maar wel onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn (voorlopig) rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden. Zijn wagen wordt getakeld.
TORHOUT – Brildam – 20.08.2017 – 6.30 uur  Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (L.V., man, °1997 uit Kortemark) rijdt onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *