Torhout KM presenteert Bal du Ballon op 9 september

Op 9 september vanaf 19.30 uur organiseert Torhout 1992 KM al voor de vierde keer het succesvolle concept “Bal du Ballon” in Domein D’Yore.

BDB2017

Op de foto Angelique Derycke, Tom Vermeersch, Voorzitter BdB- Emmanuel Beernaert, Voorzitter KMT Dick D’Hoore, Tamara Vandevoorde en Ben Canele.

“De party heeft als bedoeling van de eerste tot de laatste minuut een goeie sfeer en ambiance te maken en moet vooral de zintuigen prikkelen. We serveren een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en midnightsnack. Daarnaast presenteren we tal van Top DJ’s, een optreden van TV-beroemdheid Eline De Munck, danseressen, een violist en een saxofonist. De hele avond is All-Inclusive, uitgezonderd sterke dranken”, weet BDB-voorzitter Emmanuel Beernaert te vertellen.

Edition2017

Als nevenevenement is er een reuzetombola voorzien met superprijzen, zoals onder andere twee waardevolle reischeques en een exclusief juweel.
De organisatie heeft als ambitie om de meest exclusieve West-Vlaamse party van het jaar te zijn en is al voor 90 procent uitverkocht, wie er nog wenst bij te zijn zal dus snel moeten beslissen want er worden slechts 500 feestvierders toegelaten. De hele nacht is er ook een Taxi Service beschikbaar.
De opbrengst van de avond gaat integraal naar voetbalclub Torhout 1992 KM.
Voor info of tickets kan je terecht via info@balduballon.be of op GSM 0476/52.34.47.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *