Neem deel aan de derde Biz’art BLUES Rally vanaf 8 september

Als dessert van het Biz’art BLUES Festival dat plaats vond op zaterdag 10 juni 2017 in Club de B in Torhout, organiseert Biz’art Torhout al haar 3de Biz’art BLUES Rally.

Persmoment DEF

“Dit is voor opkomend talent dat wij een podium aanbieden. De aftrap wordt gegeven op vrijdag 8 september in Bluescafé Den Langen Avond, Hoogstraat 45 in Gistel. Deze bruine kroeg zal de thuishaven zijn van de Biz’art BLUES Rally in 2017. De volgende volgend voorrondes vinden er plaats op vrijdag 22 september, 6 en 20 oktober, 3 en 17 november en 1 en 15 december ’17.”
“Acht voorrondes in totaal, dit telkens om de 14 dagen. Met andere woorden: geen “battles” tussen twee bands/artiesten meer dit jaar. De acht geselecteerde groepen krijgen elk een eigen podium om hun talenten te tonen. Daarvoor krijgen ze minimum 45 minuten om hun kunnen te showen. Slechts na het optreden van de 8ste voorronde, worden de vier finalisten bekend gemaakt. Ook de eventuele winnaars van de wildcard(s) krijgen dan het goede nieuws te horen.”
“Een professionele jury bepaalt wie er doorgaat naar de finale. Deze vindt plaats op zaterdag 20 januari ’18 in Club de B in Torhout. Daar strijden de vier beste uit de acht voorrondes en eventueel de winnaar(s) van de wildcard(s) voor een plaats op de affiche van Biz’art BLUES Festival ‘18 als opener en voor 500 euro als prijs. De optredens starten telkens om 21 uur, deuren open om 20 uur.
Inkom slechts  5 euro in voorverkoop en aan de deur betaal je  8 euro. Steun jij ook opkomend talent? Kom dan deze jonge helden aanmoedigen in Den Langen Avond in Gistel.
M/V BLUES Talent gezocht…

Speel jij in een bandje of solo, schrijf je dan in voor deze unieke BLUES Rally i.k.v. het project “100% BLUES ”. Wie volgt The Blues Vision (2015) en Bluebird (2016) op als winnaar van de 3de editie van de Biz’art BLUES Rally ‘17? Stuur ons als de bliksem een kleine CV van jou of je band op, samen met een demo en een foto. Wie weet sta je als opener op het programma van Biz’art BLUES Festival in 2018 en win je die  500 euro.
Dit is een organisatie van vzw Biz’art Torhout i.s.m. Linx+ Gistel, Poppunt.be, Vi.be, Ginter en Radar.
Meer info over de Biz’art BLUES Rally ’17 en het wedstrijdreglement?
Geert Onraedt 0468/217 554
of     geertonraedt@hotmail.be
of     https://marcbsp.wixsite.com/bizart-torhout.
of     https://www.facebook.com/Vzw-Bizart-278981008814201/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *