Vandaag 25 augustus infomoment Vives

Hogeschool VIVES Torhout houdt infomoment op vrijdag 25 augustus van 16 tot 21 uur.

IMG_0565

Frank Devos, woordvoerder Vives: “Tijdens de infoavond verwelkomen we jou en je ouders graag. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen …”

“Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken, vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de broodjesbar, het studentenrestaurant, de bibliotheek en de aula’s. Je bent doorlopend welkom, maar het is het rustigst aan de stands aan het begin en aan het einde van de infoavond.”

Campus Torhout

Sint-Jozefstraat 1, 8820 Torhout, tel. 050 23 10 30
Infomoment voor afstandsonderwijs

é”Tijdens de infoavond op vrijdag 25 augustus 2017 is onze campus Kortrijk the place to be voor alle informatie over studeren op afstand, ook als je op zoek bent naar informatie over opleidingen die georganiseerd worden door een andere campus. Onze informatiestand over afstandsonderwijs in VIVES Kortrijk is geopend van 16u tot 21u.”
Meer info op www.vives.be en via info@vives.be.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *