Op zoek naar de grootste groep deelnemers aan fietszoektocht (Be)Leef Torhout

fietszoektocht2017a

Word de grootste groep die deelneemt aan de fietszoektocht (Be)Leef Torhout en win 20 Kinepolis 1+1 tickets en voor iedereen een saunaticket aan 12 i.p.v. 25 euro!

kinepolis 001

Nog tot 24 september kan je deelnemen aan de fietszoektocht (Be)Leef Torhout. Torhout Vandaag organiseert een wedstrijd in de wedstrijd! Word de grootste groep die deelneemt aan de fietszoektocht en win 20 Kinepolis 1+1 Tickets en voor iedereen een saunaticket aan 12 i.p.v. 25 euro!

sauna 001

Groepen dat zijn verenigingen, organisaties, bedrijven, jeugdbewegingen, scholen, sportclubs, toneelverenigingen, zieknhuizen en ga zo maar verder…

Deelnemen kan gewoon door het formulier te halen in het Vrijetijdshuis dienst Toerisme (5 euro). Zet dan naast uw naam op het deelnemingsformulier ook de naam van uw groep.

(Be)Leef Torhout: fietszoektocht van 32 kilometer

Fietszoektocht van 32 kilometer die een aantal wijken van Torhout aandoet. Onderweg moet je tien fotovragen oplossen en met 21 woorden een zin maken. We starten aan het Vrijetijdshuis op de Markt (stadhuis) en trekken zo naar Don Bosco, vervolgens naar Wijnendale om dan via de Groen 62 opnieuw naar Torhout te komen. Ook Groenhove ontbreekt niet! Eindigen doe je uiteraard opnieuw op de Markt. De eerste prijs is 500 euro cash! Een organisatie van www.torhoutvandaag.be in samenwerking met Toerisme Torhout!

sponsorsfietszoektocht2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *