Vacature Coördinator Lokale Economie

Vanaf 1 september gaat de huidige projectcoördinator lokale economie, Thibaut Robyn, een nieuwe uitdaging aan. Het stadbestuur wenst hem veel succes in zijn nieuwe job en gaat nu op zoek naar een opvolger.

 IMG_1281

Vacature Coördinator Lokale Economie

Hoewel de tewerkstelling van Thibaut Robyn van tijdelijke aard was, is gaandeweg gebleken dat er nood is aan een vaste functie van onbeperkte duur. Enkel op die manier kan er continu gewerkt worden aan de lokale economie van Torhout.

Vanaf vandaag staat dan ook een vacature open voor een Coördinator Lokale Economie’. De vacature en infobundel kunnen geraadpleegd worden via www.torhout.be/vacatures. Kandidaten kunnen zich aanmelden t.e.m. 15/09/2017.

 Overgangsperiode

Uiteraard brengt het vertrek een overgangsperiode met zich mee. Het stadbestuur doet er alles aan om deze zo goed mogelijk te overbruggen. Om de opstart van de nieuwe coördinator vlot te laten verlopen, worden een aantal lopende projecten on hold gezet. Bij de aanstelling van de nieuwe coördinator worden deze uiteraard terug opgestart.
Ondertussen werden er op vlak van lokale economie een aantal mooie resultaten geboekt, het stadsbestuur wil dit uiteraard aanhouden en rekent op een nieuwe coördinator die zich volledig kan inzetten voor de lokale economie in Torhout.

 

One thought on “Vacature Coördinator Lokale Economie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *