Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Noordlaan (28.08.2017 – 16.40 uur) Kop-staart aanrijding tussen 2 vrachtwagens ter hoogte van het kruispunt met de Aartrijkestraat. D.T. (man, °1971 uit Roemenië) rijdt met zijn vrachtwagen langs de Noordlaan in de richting van de E403. Ter hoogte van het kruispunt met de Aartrijkestraat remt hij af voor het oranje verkeerslicht en wordt achteraan aangereden door een vrachtwagen bestuurd door I.Y. (man, °1976 uit Meise). I.Y zit gekneld in de cabine van zijn vrachtwagen en dient door de brandweer bevrijd te worden. Hij wordt gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis. De vrachtwagen van I.Y. is niet meer rijvaardig en dient getakeld te worden. Verkeershinder door ongeval, diverse ploegen Kouter ter plaatse voor verkeersregeling.
Oostendestraat (28.08.2017 – 19.45 uur) Lichte vrachtauto rijdt een paaltje af op het kruispunt met de Zwanestraat en neemt de vlucht. Een getuige kan de nummerplaat noteren. Bestuurder (R.D., man, °1961 uit Torhout) kan thuis aangetroffen worden en bekent de feiten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *