AZ Sint-Rembert wil Parkinson en de Kilimanjaro overwinnen

PARKILI is een organisatie op initiatief van Parkinsonpatiënten in intensieve samenwerking met artsen en medewerkers van het AZ Sint-Rembert. Neurologen dr. Jen Maes en dr. Annelies Depreitere van het AZ Sint-Rembert gaan samen met verpleegkundigen, paramedici en patiënten de Kilimanjaro in Tanzania beklimmen. Dit avontuur vindt plaats van 25.09. tot 4.10.2017. Ondertussen vinden groepstrainingen en individuele trainingen plaats en wordt iedereen professioneel voorbereid om de expeditie aan te gaan!

 Activiteit PARKILI 2.09.2017

Mensen kunnen dit project steunen op verschillende manieren -neem zeker een kijkje op de website www.parkili.be (bevat alle info)- of door deel te nemen aan de volgende activiteiten in de nabije toekomst: tuinconcert, fietstocht en quiz ten voordele van Parkili.

PARIKILI fietstocht&quiz

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *