Karel Van Roose van Cercle naar Torhout KM

Torhout 1992 KM kon zich vlak voor de deadline van de zomermercato nog versterken met een speler die een palmares met heel wat speelminuten op het hoogste Belgische niveau kan voorleggen.

Karel Van Roose

Op de foto van links naar rechts: ondervoorzitter Nico Vermeersch, dhr. Coosemans manager van Karel Van Roose, Karel Van Roose en trainer Allan Deschodt.

Met Karel Van Roose (01/04/1990) kon KM een extra verdedigende middenvelder aantrekken. Hij speelde eerder voor de jeugd van Zwevezele (1997), de fusieclub tussen Ingelmunster en Harelbeke (2000) en Cercle Brugge (2005) waar hij in 2010 doorstroomde naar het A-elftal in de Jupiler Pro League waarvoor hij 160 wedstrijden speelde.

Vorig seizoen werd de geboren Tieltenaar die ondertussen in Torhout woont, een half jaar uitgeleend aan KFC Oosterzonen uit de hoogste amateurreeks. Ook nu huurt KM hem van “de vereniging” waar hij nog een profcontract heeft tot medio 2019.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *