Kwadro zoekt ervaren plaatsers voor ramen en deuren

Kwadro, de specialist voor buitenschrijnwerk in aluminium, pvc of hout, is op zoek naar ervaren plaatsers voor ramen en deuren. Voor meer info over de vacature surf naar: http://www.kwadro.be/nl/jobs/plaatser-ramen-en-deuren-torhout/98/

IMG_0102

Jeroen Vandenbroucke startte in augustus 2012 het Kwadro-filiaal op in de Noordlaan. Daarvoor was hij als accountmanager werkzaam bij Sadef in Gits. “Kwadro is gespecialiseerd in buitenschrijnwerk maar we bieden ook nevenproducten als sectionale poorten, zonnewering, rolluiken en ventilatie in ramen aan”, zegt Jeroen (34) die afkomstig is van Ieper.

IMG_0085
“Via, via kwam ik vijf jaar geleden in contact met Kwadro dat op zoek was naar een zelfstandig franchisenemer in West-Vlaanderen dat voor hen dan nog een blinde vlek op hun kaart was. Ik heb de stap gezet en ondertussen openden we ook afdelingen in Maldegem en Waregem. In Torhout werken we met drie verkopers, twee opmeters, drie administratief medewerkers en zes plaatsers. En we zijn dus op zoek naar extra plaatsers!”

persokwadro
Ondertussen integreerde het bedrijf zich ook in het Torhoutse verenigingsleven want het steunt onder andere SK Torhout, Torhout KM, Rembert volleybal en KTG Houtland.
Kwadro Torhout
Noordlaan 128
8820 Torhout
050 21 23 77
www.kwadro.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *