Ook thuis smaakt ijs van Ijsdelicatessen Cloet heerlijk!

Sedert 1 juni 2014 zijn Jolien Bossuyt en Jonas De Keyzer zaakvoerders van Ijsdelicatessen Cloet. In eerste instantie blijven ze in de voetsporen lopen van de vorige uitbaters maar met de verkoop van warme Luikse wafels, wordt toch ook aan vernieuwing gewerkt.

IjsCloet03    IjsCloet02   IjsCloet06

Wie ijs zegt in Torhout, zegt Ijsdelicatessen Cloet. Op warme, zonnige dagen is het aanschuiven om een of meerdere balletjes roomijs te kunnen bemachtigen. Ijs mag dan vanzelfsprekend zijn tijdens de zomer, eigenlijk moet het dat ook zijn tijdens de andere seizoenen.

Opleiding

IjsCloet07    IjsCloet01

Jonas volgde zeven jaar bakkerijschool in Ter Groene Poorte Brugge, Jolien hotelschool in Spermalie Brugge en een zevende specialisatiejaar in…Ter Groene Poorte. Logisch dat ze elkaar tegen het lijf liepen. Een eigen zaak uitbouwen was een droom maar het werd geen bakkerij of een uitgesproken horecazaak maar de zoete zonde van ijs en andere versnaperingen.

IjsCloet04    IjsCloet05

Schepijs, zelfgemaakte frisco’s, roomijstaarten

Ijsdelicatessen Cloet verleid je met een resem smaken van roomijs die je per liter, 2,5 en 5 liter kan kopen: vanille, mokka, chocolade, aardbeien, pistache, sracciatella, bananen, citroen, praliné, frambozen, rhum-rozijnen, crème brûlée, speculoos, passievruchten, amandel en cuberdon. Tijdens de zomer komt daar ook nog een ijs van de week bij. Sorbet is er in porties van een halve en hele liter met citroen, peren, aardbeien, groene appel, frambozen en passievruchten als smaak. Met een karamel-, chocolade-, aardbeien-, frambozen- of advocaatsaus erbij haal je de zomer zo in huis. Voor feesten ben je zeker aan het goede adres bij Ijsdelicatessen Cloet. Klein en groot vindt hier letterlijk en figuurlijk zijn of haar smaak. Zelfgemaakte frisco’s, poesjes op stokjes, roomijstaarten, de befaamde eenpersoons ijstaartjes en exclusieve roomijstaarten met een foto naar keuze uit eetbaar papier en dito inkt, geven cachet aan elk feest. Voor elke gelegenheid kan je hier het perfect dessert bestellen. Pralines, chocoladespecialiteiten en een groot gamma snoep vervolledigen het assortiment.

Over geschenken en de huur van de ijsfiets

179

Wie helemaal origineel uit de hoek wil komen kan de ijscobox of de ijsfiets huren. En wat zou je denken van een geschenkmand gevuld met snoep, pralines, wijn of champagne, een geschenkbon van Ijsdelicatessen Cloet of een dergelijke bon specifiek voor ijsjes te koop aan het venster?

Warme Luikse wafels

IjsCloet08

Nieuw is de verkoop aan het raam van warme Luikse wafels. Die kan je afzonderlijk kopen (2 euro), met slagroom (2,60 euro), met chocoladesaus (2,60 euro) of met chocoladesaus en slagroom (3 euro).

Gegevens

Ijsdelicatessen Cloet
Markt 27
8820 Torhout
050 22 00 25
www.ijsdelicatessencloet.be
www.facebook.com/Ijsdelicatessencloet

Openingsuren van 1 september tot 15 april: woens-, donder-, vrij-, zater- en zondag van 10 tot 12 en van 13 tot 18.30 uur. Gesloten op maandag en dinsdag.

Openingsuren van 15 april tot 1 september: maandag van 13 tot 21 uur, dinsdag gesloten, woens-, donder-, vrij-, zater- en zondag van 10 tot 12 en van 13 tot 21 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *