Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Hogestraat (7.10.2017 – 10.40 uur) Onbekende(n) hebben de ruit in een voordeur van een woning beschadigd.
Oostendestraat (7.10.2017 – 11 uur) C.R. (man, °1996 uit Torhout) dient ter hoogte van het kasteel van Wijnendale uit te wijken met zijn personenwagen voor een grote steen die op de baan ligt en komt hierbij tegen de stoepboord terecht. Hierdoor heeft hij 2 klapbanden aan de rechterkant van zijn wagen, ook de rechterschokdemper van zijn wagen wordt hierdoor beschadigd.
Noordlaan (7.10.2017 – 13.40 uur) Melding van een oliespoor op de baan vanaf het rondpunt tot de oprit van de autostrade, ongeveer 2 km lang. Brandweer ter plaatse voor opkuis van de baan.
Tinnenburgstraat (8.10.2017 – 3.10 uur) Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (R.V., man, °1957 uit Lichtervelde) rijdt zonder gordel. R.V. blijkt onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.
Industrielaan (8.10.2017 – 4.15 uur) Bij een schermutseling op de parking van de Mast wordt een 16-jarige jongen uit Brugge geslagen door 2 onbekende jongeren. Hij wordt gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis.
Stationsstraat (8.10.2017 – 5.25 uur) D.V. (man, °1975 uit Torhout) wordt door ploeg Kouter aangetroffen zittend op de grond met zijn rug tegen de voordeur van een woning geleund. Hij is dronken, wordt bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de doorgangscel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *