Kopie-Krant: het perfecte huwelijk

 Natuurlijk kwam Kopie-Krant afgelopen weken in de kijker met een winnaar van 1 miljoen in de Lotto maar Kopie-Krant is veel meer dan een plaats waar men geluk kan hebben: het is een perfect huwelijk tussen twee zaken waarbij een plus een duidelijk meer was dan twee…

IMG_0531

Laten we even teruggaan in de tijd. In 2003 nam Marieke Devolder het kopiecenter over in de Papebrugstraat, later verhuisde ze daarmee naar de Stationsstraat.
Haar partner, Xavier Claerhout, nam in 2008 boek- en dagbladhandel Willemyns over in de Zwanestraat.

IMG_0536
“Het was onze droom om die zaken samen te brengen en dat gebeurde in 2010”.
Zo verhuisden beide zaken naar een nieuwbouw op de hoek van de Markt en de Hofstraat. Kopie-Krant was geboren. “We hebben elk ons eigen territorium. Vooraan is de dagbladhandel, het werkterrein van Xavier”, zegt Marieke, “en achteraan is mijn domein.”
Service
Ondertussen groeide het kopiecenter uit tot een kleine drukkerij. Naast kopie en prints, inktpatronen, schoolgerief en papier, geboorte- en huwelijkkaartjes, kan je er ook documenten laten inbinden, posters en foto’s op doek laten afprinten, plannen laten afdrukken, laten plotten en lamineren… Er is een ruim aanbod van papier en enveloppen en kaders en je kan er ook petjes en T-shirts laten bedrukken.

IMG_0534
In de krantenafdeling vind je uiteraard alle kranten en tijdschriften, denksportboekjes, rookwaren, kras- en trekkingsspelen en drank en snoep.

IMG_0539

“En we blijven investeren in service voor de klant. Zo namen we ook de verkoop van horloges en het bijmaken van sleutels op ons. We zorgen voor een divers aanbod van horloges, stoppen ook de batterijen erin en doen herstelwerk. Zo staat de winkel al goed vol maar de klant is koning bij ons. Hoe meer we in huis hebben, hoe beter we de klanten kunnen bedienen.”

Kopiekrant

One thought on “Kopie-Krant: het perfecte huwelijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *