Professionele FIFA eSporter voor Torhout KM

Torhout 1992 KM is zeer verheugd om als eerste Vlaamse- en tevens als eerste amateurvoetbalclub, een samenwerking aan te gaan met een professionele FIFA eSporter. Een primeur dus voor het Belgisch voetbal want in België hebben met Anderlecht, Standard en Moeskroen slechts drie profclubs een eSporter in dienst.

Jonas_Boudeweel

De in Diksmuide wonende Jonas Boudeweel (27/11/1996) zal voortaan voor Torhout 1992 KM FIFA spelen onder de naam KM1992_monkiiiB. Eerder speelde hij onder andere al voor Nederlandse en Amerikaanse clubs.

Jonas staat momenteel vijfde in de Belgische ranking en kon al enkele mooie prestaties op zijn palmares zetten zoals een 2de plaats op de FIFA Masters op KV Kortrijk, Top 62 in het Benelux kampioenschap en een 6de plaats op het Belgisch Kampioenschap. Hij won ook al heel wat kleinere tornooien. In de wekelijks wijzigende wereldranking stond hij vorige week als 51ste geklasseerd, slechts twee Belgen deden beter.

Jonas is te volgen via Twitter als @KM1992_monkiiiB en zal zijn eerste wedstrijd spelen in het shirt van KMT op het Champions League tornooi in het Torhoutse jeugdhuis Troubadour op 18 november om 20 uur.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *