Halloween in Eureka op 27 oktober

Op vrijdagavond 27 oktober 2017 wordt Campus Eureka voor de derde keer ondergedompeld in een griezelige sfeer. Duivels, heksen, zombies en demonen waren rond op het domein en door het schoolgebouw… Het wordt een spektakel voor families met kinderen én echte durfallen! Groot én klein kunnen zich uitleven in de Halloweensfeer…

4

Voor de kleuters en kinderen tot 10 jaar is er een aangepaste griezelsfeertocht en een griezeldisco. Het kindergedeelte start om 18.30 uur en duurt tot 21 uur. Ouders die zelf in het enge gedeelte willen, kunnen de kindjes toevertrouwen aan de kinderdisco. De kinderen mogen de zaal niet verlaten zonder hun ouders.

1

Voor de tieners en volwassenen wordt het schoolgebouw opnieuw omgetoverd in een Hels Griezelparcours. De hellepoorten van het griezelparcours zwaaien open om 19 uur; laatste ingang is om 22 uur.

Tickets kosten 5 euro pp, griezelsoep en verrassingsdrank zijn inbegrepen in de prijs.

Tickets en info: 050/21.33.21 of info@go-eureka.be. Plaats van afspraak is Campus Eureka in de Rijselstraat 110 te 8820 Torhout. Meer info is terug te vinden op www.facebook.com/halloweeneureka.

3

Meer info:
Andy Corneillie
acorbe@go-eureka.be
0496/10.55.90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *