The Van Jets live in Topdisc op 28 oktober

 Na een geslaagde sessie in 2015 komen THE VAN JETS terug naar Torhout om hun nieuwe album ‘Future Primitives’ voor te stellen met een INSTORE OPTREDEN op zaterdag 28 oktober om 11 uur.

the van jets pic 2

Toegang is gratis. Hun nieuwe CD en LP zal te koop zijn en kan je laten signeren.

the van jets pic 1

The Van Jets kondigen hun grote terugkeer aan met de nieuwe langspeler ‘Future Primitives’ die op 27 oktober in de rekken ligt. De nieuwe plaat, die ze zelf produceten met hulp van sound engineer Jeff Claeys (The Jon Spencer Blues Explosion, Millionaire) en gemixt werd door Tchad Blake (Black Keys, Arctic Monkeys), belooft hun meest verfijnde en persoonlijke tot nog toe te worden. In afwachting van nieuw materiaal, en in de nasleep van hun unaniem geprezen set op de afgelopen editie van Pukkelpop, bevestigen The Van Jets alvast een blij weerzien met hun vele fans! Afspraak ook op donderdag 21 december in de Ancienne Belgique!

The Van Jets_Future Primitives_COVER

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *