Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Herderstraat (17.10.2017 – 16.30 uur) P.V. (man, °1970 uit Torhout) rijdt met zijn personenwagen uit een parkeerplaats en rijdt hierbij tegen een geparkeerde wagen. P.V. is niet gewond maar wel onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.
Kortemarkstraat (18.10.2017 – 5.55 uur) A.V. (man, °1994 uit Wingene) rijdt met zijn personenwagen langs de Kortemarkstraat in de richting van Torhout centrum. Hij verliest controle over het stuur en de wagen belandt op zijn dak in een weide. Geen andere voertuigen in betrokken. A.V. is niet gewond, zijn wagen wordt getakeld.
Rijselstraat (18.10.2017 – 12 uur) Fietser (L.D., vrouw, °1984 uit Jabbeke) rijdt langs de Rijselstraat in de richting van Torhout centrum en wordt ter hoogte van het kruispunt met de Hertog van Arenbergstraat aangereden door personenwagen (bestuurd door B.L., man, °1945 uit Zedelgem) die uit de Hertog van Arenbergstraat komt gereden. L.D. wordt licht gewond, geen tussenkomst ambulance nodig.
Oostendestraat (18.10.2017 – 16.30 uur) Spiegel van geparkeerde personenwagen werd afgereden door vrachtwagen die de vlucht nam.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *