Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Kortemarkstraat
(19.10.2017 – 17.20 uur) R.D. (vrouw, °1986 uit Kortemark) rijdt met haar personenwagen langs de Kortemarkstraat in de richting van Kortemark. Achter haar rijdt N.B. (man, °1974 uit Kortemark) met zijn lichte vrachtauto. R.D. wil links de Zandstraat inslaan maar ziet niet dat er een personenwagen (bestuurd door E.D., man, °1966 uit Torhout) uit de tegengestelde richting komt. Zij draait over en wordt tijdens haar maneuver aangereden door de wagen van E.D. De wagen van R.D. wordt hierdoor achteruit gekatapulteerd tegen de wagen van N.B. E.D. en R.D. worden licht gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis. Brandweer komt ter plaatse voor opkuis van de baan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *