Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Roeselaarseweg
(22.10.2017 – 1.40 uur) Ploeg Kouter controleert een bestelwagen waarvan bestuurder (A.P., man, °1971 uit Portugal) rijdt onder invloed van alcohol. Hij weigert een ademtest af te leggen, er wordt een dokter gevorderd voor een bloedproef. Zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
Oostendestraat (23.10.2017 – 13.25 uur) Onbekend(en) hebben het raam van de toegangsdeur van een winkel beschadigd (raam is gebarsten).
Vijfhuishoekstraat (23.10.2017 – 13.30 uur) L.R. (vrouw, °1995 uit Hooglede) rijdt met haar personenwagen langs de Vijfhuishoekweg in de richting van Kortemark. Net voorbij een bocht naar rechts komt ze in modder op de baan terecht waardoor ze eerst rechts van de rijbaan in de berm raakt en wat verder aan de overkant van de weg in de prikkeldraad van een weide tot stilstand komt. L.R. is niet gewond.
Noordlaan (23.10.2017 – 15.55 uur) Kop-staart aanrijding waarbij personenwagen bestuurd door R.B. (man, °1958 uit Torhout) achteraan aangereden wordt door personenwagen bestuurd door J.D. (vrouw, °1936 uit Torhout). J.D. wordt licht gewond, geen tussenkomst ambulance nodig, zal huisdokter raadplegen.
Vredelaan (23.10.2017 – 21 uur) Melding van grote hoeveelheid glas op de baan, over een afstand van 15 meter over de volledige rijbaan. Glas is vermoedelijk afkomstig van een glazen deur die van een vrachtwagen is gevallen. Brandweer komt TP voor opkuis.
Brildam (24.10.2017 – 10.20 uur) Melding van mazoutspoor vanaf de Brildam over de Ganzevijverstraat, Zwevezelestraat tot op het grondgebied Lichtervelde. Ook mazout in de Keibergstraat, Noordlaan tot aan het rond punt met de Bruggestraat. Veroorzaker onbekend. Brandweer ter plaatse voor opkuis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *