Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Roeselaarseweg
(10.11.2017 – 20.30 uur) Sturen onder invloed – Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (G.C., man, °1980 uit Torhout) rijdt onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.
Sparappelstraat (11.11.2017 – 10.30 uur)  Geparkeerde personenwagen werd aangereden door onbekend voertuig dat de vlucht nam. Brokstukken van aanrijdend voertuig liggen nog ter plaatse.
Kruiskensstraat (11.11.2017 – 22.45 uur) Diefstal met braak – Onbekende(n) hebben ingebroken in woning door eerst te proberen aan de achterzijde van de woning een schuifraam open te breken met een koevoet. Wanneer dit niet lukt, wordt een draairaam aan de zijkant van de woning geforceerd (vermoedelijk met een schroevendraaier). De woning werd volledig doorzocht, er werd vermoedelijk niets gestolen.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *