Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Sterstraat (12.11.2017 – 16.50 uur) – Brand schoorsteen – Melding van schoorsteenbrand, brandweer ter plaatse. Betreft geen effectieve brand maar wel rookontwikkeling door verstopte schouw. Enkel lichte rookschade.
Vredelaan (13.11.2017 – 1.55-2.30 uur) – Alcoholcontrole – 5 voertuigen gecontroleerd, 5 ademtesten afgenomen, allen safe. 1 proces-verbaal waarschuwing dimlicht.
Vijfhuishoekstraat (13.11.2017 – 10.20 uur) – Diefstal met braak – Onbekende(n) hebben ingebroken in woning door een raam aan de achterzijde van de woning open te pramen. De woning werd volledig doorzocht, exacte buit nog niet gekend. Labo Federale Gerechtelijke Politie ter plaatse voor sporenonderzoek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *