Woensdag Rembert Torhout-Knack Roeselare

Op 15 november speelt Rembert Torhout (1ste nationale) de heenmatch van de kwartfinale van de beker van België volleybal tegen Knack Roeselare. De wedstrijd vindt plaats in de sporthal van sportcentrum Benny Vansteelant om 20.30 uur.

Voorwaar een wedstrijd met een nostalgisch verleden. Elke volleyballiefhebber herinnert zich de heroïsche veldslagen tussen Torhout en buur Roeselare. Het grote Rembert van vroeger met Roger Maes en later de Saxon-brigade die Knack over de knie legde… Allemaal verleden tijd. Roeselare rijgt de titels in de hoogste reeks de laatste jaren met sprekend gemak aan elkaar.
Met Pieter Coolman en Stijn Dejonckheere telt Knack bovendien 2 ex-jeugdspelers van Rembert in hun rangen. Aan de kant van Rembert spelen er 2 ex-Knackjeugdspelers mee en staat ook Wouter Verhelst, 8 jaar profvolleyballer bij Knack, in het shirt van Rembert.
Rembert speelt in eerste nationale, d.w.z. twee reeksen lager dan Knack Roeselare, de regerende landskampioen die vorig jaar nog 8ste was in de Champions League.

 

Tickets

Wie er bij wil zijn, kan tickets verkrijgen via het bestuur van Rembert, De Friethoek en de spelers van de eerste ploeg. Jongeren (-12 jaar) mogen gratis binnen. In voorverkoop kost een ticket 5 euro, aan de deur 10 euro.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *