Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Maria Van Bourgondiëlaan (3.12.2017 – 10.55 uur) – Verlies olie – Melding van oliespoor vanaf kruispunt Maria van Bourgondiëlaan met Karel de Goedelaan langsheen de Aartrijkestraat tot op het grondgebied van Aartrijke. Olie afkomstig van personenwagen bestuurd door T.F. (vrouw, °1992 uit Aartrijke). Brandweer ter plaatse voor opkuis.
Aartrijkestraat (3.12.2017 – 17.30 uur) – Niet-verzekerd voertuig – Ploeg Kouter controleert een personenwagen (bestuurd door A.O., man, °1969 uit Torhout) die niet verzekerd blijkt, de wagen wordt getakeld.
Roeselaarseweg (3.12.2017 – 19 uur) R.T. (man, °1950 uit Aartrijke) rijdt met zijn personenwagen langs de Roeselaarseweg in de richting van Torhout. Op bepaald moment wordt hij aangereden door een tegenligger die deels op zijn rijvak rijdt. De tegenligger neemt de vlucht richting Roeselare waarbij de wagen deels in de grasberm en op het fietspad rijdt. Diverse brokstukken van het vluchtend voertuig liggen nog ter plaatse. De passagier van R.T. (M.D., vrouw, °1950 uit Aartrijke) wordt licht gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis Torhout.
Karel de Ghelderelaan (4.12.2017 – 10.10 uur) Tuinomheining werd aangereden door onbekend voertuig dat de vlucht nam.
Viaductstraat (4.12.2017 – 12.10 uur) – Poging diefstal met braak – Onbekende(n) hebben geprobeerd in te breken in woning door voordeur te forceren. Poging mislukt, woning niet betreden, er werd niets gestolen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *