Nieuws uit Politiezone KOuter

police station with police cars parked clipart

Torhout
R34 (4.12.2017 – 17.15 uur) Kop-staart aanrijding met 3 voertuigen in betrokken. R.C.. (man, °1996 uit Hooglede) rijdt met zijn camionette langs de R34 in de richting van Torhout. Ter hoogte van kilometerpaal 4.1 rijdt hij in op de achterzijde van zijn voorligger, een personenwagen bestuurd door G.G. (man, °1997 uit Aartrijke) die hierdoor tegen de achterzijde van de personenwagen bestuurd door R.M. (man, °1999 uit Torhout) gekatapulteerd wordt. R.C. en G.G. worden beiden licht gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis. Hun voertuigen zijn niet meer rijvaardig en worden getakeld.
Roeselaarseweg (5.12.2017 – 6.45 uur) F.S. (man, °1976 uit Oostkamp) die aan het werken is op een bouwwerf wil het verkeer regelen voor een betonmixer die de werf wil oprijden. Terwijl de betonmixer aan het maneuvreren is, stapt hij naast de bestuurderscabine mee. De bestuurder van een tractor met kipper (een man uit Ichtegem, die niets met de bouwwerf te maken heeft) ziet dit gebeuren en houdt halt op de rijstrook richting Lichtervelde om zo het verkeer tegen te houden. F.S. wil kijken of er nog verkeer komt uit Torhout en stapt hierbij op de rijstrook richting Lichtervelde. Op dat moment wordt de stilstaande tractor met kipper ingehaald door een personenwagen bestuurd door B.D. (man, °1987 uit Ichtegem). Hij kan F.S. niet meer ontwijken en F.S. wordt door de wagen opgeschept.  F.S. wordt zwaar gewond en in kritieke toestand overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis van waaruit hij dan naar het AZ Deltaziekenhuis in Roeselare wordt gebracht.
Revinzestraat (5.12.2017 – 13.15 uur) – Brand – Melding van uitslaande brand in woning/villa. Diverse brandweerkorpsen ter plaatse. Bewoonster (G.D., vrouw, °1941) heeft op eigen krachten de woning kunnen verlaten. Ze wordt licht gewond (lichte schroeiplekken en rook ingeademd) en in shock overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis. Zeer zware rookontwikkeling door de brand, gezien vermoeden van asbest worden bewoners in de gevarenzone gevraagd ramen en deuren dicht te houden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *