Kerst in de Kinderboerderij op woensdag 20 december

Kom helemaal in de kerstsfeer op de Torhoutse Kinderboerderij d’Oude Smelterij op woensdag 20 december. Voor het derde jaar op rij kun je er tussen 14 en 18 uur de kerstperiode inzetten!

Op woensdag 20 december 2017 is het weer zover: Kerst in de Kinderboerderij! Kom van 14 tot 18 uur proeven van de sfeer en neem deel aan tal van activiteiten.

Genietend van een glaasje glühwein of verse chocolademelk kun je de levende kerststal bewonderen. We voorzien sfeervolle muziek en heel wat lekkers. Sfeer gegarandeerd!
De toegang is gratis. Wil je deelnemen aan de activiteiten? Dan kan dat voor 3.5 euro.

Activiteiten

Maak een ritje op onze ezel of verkleed je en neem plaats in onze levende kerststal. Kom churros bakken en proeven met de Kerstman of maak een kerstlichtje. Kaarten voor de activiteiten kan je al aankopen voor €3.5. Je kan ook een mooie, draaiende kerstster maken! Daarvoor moet je zeker vooraf inschrijven want de plaatsen zijn beperkt. (prijs: 9 euro inclusief alle andere activiteiten). Inschrijven kan via de webshop.

Om 16 uur zorgen de violisten van de Kunstacademie voor muzikale kerstsfeer en om 17 uur geven ‘The Mac Heli’s’ het beste van zichzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *