Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Bruggestraat (5.01.2018 – 12.15-12.40 uur) – Alcoholcontrole – 3 voertuigen gecontroleerd, 3 ademtesten afgenomen, allen safe. 1 Onmiddellijke Inning Gordeldracht.
Karel de Ghelderelaan (7.01.2018 – 00.50 uur) – Sturen onder invloed – Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (J.P., man, °1992 uit Torhout) rijdt onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.
Mandelstraat (7.01.2018 – 1.55 uur) – Sturen onder invloed – Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (T.N., man, °1956 uit Torhout) rijdt onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
Elisabethlaan (7.01.2018 – 3.10 uur) C.B. (man, °1984 uit Roemenië) rijdt met zijn personenwagen langs de Elisabethlaan in de richting van de Tinnenburgstraat. Hij verliest controle over het stuur en rijdt 6 geparkeerde wagens aan. Hij vlucht weg met zijn wagen maar kan onderschept worden aan de rotonde Rijselstraat-Vredelaan. Hij is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. 1 van de aangereden voertuigen is niet meer rijvaardig en dient getakeld te worden.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *