Nieuw participatiemoment vervolgtraject Torhoutse stadskernvernieuwing

Het masterplan voor de Torhouts binnenstad is in volle ontwikkeling. Op woensdag 17 januari vindt een nieuw participatiemoment plaats.

In september was er reeds een verkenningsronde met de ontwerpers om de ambities, noden en mogelijkheden van Torhout te ontdekken. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zeker eens het verslag op www.torhout.be/stadskernvernieuwing/participatie-fase1

De ontwerpers en het bestuur gingen ondertussen met de ideeën aan de slag en presenteren graag de bijgewerkte voorstellen tijdens het nieuwe participatiemoment op woensdag 17 januari. Iedereen is welkom tussen 10 en 12 uur en tussen 15 en 20 uur in het Vrijetijdshuis, Markt 1. Inschrijven is niet nodig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *