Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Bruggestraat (9.01.2018 – 13.05 uur)  – Alcoholcontrole – 2 voertuigen gecontroleerd, 2 ademtesten afgenomen, allen safe.
Waterhoekweg (9.01.2018 – 18.36 uur)– Diefstal  met braak – Onbekende(n) hebben ingebroken in een woning door een raam aan de zijkant te forceren. Wordt volledig doorzocht. Er worden geld en juwelen gestolen. Labo Federale Gerechtelijke Politie ter plaatse voor sporenonderzoek.
Waterhoekweg (9.01.2018 – 19.45 uur) – Diefstal met braak – Onbekende(n) klimmen via de omheining achteraan de woning en forceren het schuifraam. Woning wordt volledig doorzocht. Er worden juwelen gestolen. Labo Federale Gerechtelijke Politie (FGP) ter plaatse  voor sporenonderzoek.
Meibosstraat (9.01.2018 – 21.25 uur) – Diefstal met braak – Onbekende(n) hebben ingebroken in een woning door het raam aan de zijgevel te forceren. Woning wordt volledig doorzocht. Er werd geld gestolen. Labo FGP ter plaatse voor sporenonderzoek.
Kruiskensstraat (9.01.2018 – 21.15 uur) M.V.(man, °1967 uit Kortemark) wijkt om onbekende redenen van zijn baan af en komt in de gracht terecht. De bestuurder legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs wordt onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.
Meibosstraat (9.01.2018 – 22.26 uur)  – Diefstal met braak – Onbekende(n) verschaffen via een zijraam toegang tot de woning. Woning wordt volledig doorzocht . Exacte buit is nog niet gekend. Labo FGP ter plaatse voor sporenonderzoek.

Melding van het Buurtinformatienetwerk (Bin Torhout)

Gisteren deden zich 4 inbraken voor op het grondgebied van Torhout (Waterhoekweg en Meibosstraat).  Feiten deden zich voor in de vooravond (17.00 – 20.00 uur).  In drie gevallen werd de woning via de zijkant (raam) en in één geval via de achterkant (achterdeur) betreden.   Voorlopig geen enkele info (beschrijving verdachten of voertuig), die wij aan onze burgers kunnen meegeven.   Als er mensen/getuigen zijn die nuttige info hierover hebben, kan dit gemeld worden via de wijkpolitie Torhout (050/564.860 of PZ.Kouter.Wijk.Torhout@police.belgium.eu.   Wie tips wil bekomen om inbrekers af te schrikken, kan hiervoor steeds terecht bij hun eigen wijkpolitiepost.   Zie je verdachte handelingen?  Meld dit dan via het nationaal noodnummer 101.  Bij een eventueel voertuig is uiteraard de nummerplaat, merk en type heel belangrijk.
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *