Opleiding AED en reanimatie in Don Bosco

Op maandag 15 januari werd aan de cursisten Automatische Externe Defibrillator en reanimatie van Don Bosco een brevet overhandigd. Er schreven 46 mensen in.
De namen: Evelyne Winne, Katleen Ledaine, Tina Maes, Conny Dejonghe, Sophie Galle, Iris Gevaert, Nancy Vanhoutte, Marleen Haest, Michel Vanthomme, Yvan Verplancke, Norbertine Vanoost, Jan Carron, Sofia Bommers, Birgit Vermael, Servaas Gryp, Anna Vandenbroucke, Johan Delaey, Jonas Delaey, Niels Delaey, Nele Ghysel, Vicky Allemeersch, Eddy Rogiers, Karin Sap, Alain Ronse, Sonja Decherf, Saskia Masschaele, Sofia Boone, Marleen Mattelin, Greet Vanderplaetse, Nele Rosseel, Veronique Degryse, Geert Maenhoudt, Paul Fiems, Claudine Deketelaere, Inge Deleu, Thijs Pecceu, Zjoske Verfaillie, Peter Broeckx, Yenka Deneweth, Wouter Deleu, Katrien Vanthournout, Frederik Puype, Dirk Devriese, Ginette Boone, Luc Claeys en Liesbeth Ryckeboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *