Drie gangen menu groep Tordale in Puur Genieten

Op donderdag 18 januari kon dankzij “Kerst voor iedereen” opnieuw een groep van  Tordale genieten van een 3 gangen menu in Puur Genieten.

Peter Lavens, commissie ‘Kerst voor iedereen’: “Dankzij deze onderneming konden we meer dan 150 personen die het wat moeilijker hebben in onze maatschappij door ziekte of door andere tegenslagen ook een warm hart toedragen. Naast de persoonlijke genodigden kwamen ook enkele groepen aan bod zoals hier terug in Puur Genieten!”
“Ook Chantilly, d’Urville, Heuvelhof, Socrates, Driekoningen en De Kluze werkten mee aan dit initiatief! ”
“Naast de vele restaurants konden we nog met alle meewerkende handelszaken voor meer dan 10.000 euro aan waardebonnen verzilveren , zodat deze groep van mensen iets meer kunnen aankopen in deze periode waar iedereen toch wat feest viert. Kiwanis Torhout Houtland deed daar nog even de helft bovenop zodat we een totaal van meer dan 15.000 euro aan waardebonnen hadden bovenop alle gratis restaurant bezoekjes!”

One thought on “Drie gangen menu groep Tordale in Puur Genieten”

  1. Jammer dat de commissie “ kerst voor iedereen “ bij ons niet is langs geweest dit jaar. Waarschijnlijk ons vergeten. God ja , dan maar niet he.
    Vriendelijke Grtn Breskens Lounge & Bistro🤫

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *