Cambio autodelen in Torhout

Vanaf januari 2018 kan je ook in Torhout een Cambio deelauto uitlenen. Cambio is een autodeelsysteem dat ideaal is voor mensen die niet zo vaak een wagen nodig hebben. 

 

Tot eind februari krijgen alle inschrijvers hun instapkosten terugbetaald! Dus wie snel beslist, bespaart maar liefst 35 euro en ontvangt zijn/haar Cambio-kaart volledig gratis.

Cambio autodelen: dé oplossing voor wie weinig rijdt

Cambio is een eenvoudige formule waarbij op vaste standplaatsen in de stad (in Torhout naast de brandweer op de parking van het stadskantoor) auto’s ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker die gemakkelijk terugvindt. Cambio verlost je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring… Cambio neemt alles voor haar rekening. En daar is ook je portefeuille bij gebaat!

Simpel als 1 2 3

In 3 eenvoudige stappen krijg je toegang tot het autodeelsysteem : inschrijven (eenmalig), reserveren en rijden.

 1. Inschrijven doe je via de website of per post. Zodra je ingeschreven bent, ontvang je een Cambio-kaart met pincode.
 2. Reserveren doe je telefonisch, via de Cambio-app of via het internet, 24 op 24, 7 dagen op 7. Je kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of voor meerdere dagen. Dat kan lang op voorhand, maar ook enkele minuten voor vertrek.
 3. Rijden: je haalt de auto af aan zijn standplaats en opent hem met je persoonlijke kaart. Dankzij de tankkaart tank je op kosten van Cambio en op het einde van de rit breng je de auto gewoon terug naar zijn standplaats. Klaar voor de volgende gebruiker. Je hebt er verder dus geen omkijken naar.  Makkelijker kan niet.
  Zie meer :
  IMG_4111.jpg
  IMG_4112.jpg
  IMG_4113.jpg
  IMG_4114.jpg
  IMG_4115.jpg
  IMG_4116.jpg
  IMG_4111.jpg
  IMG_4112.jpg
  IMG_4113.jpg
  IMG_4114.jpg
  IMG_4115.jpg
  IMG_4116.jpg
  [/wppa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *