Workshop ‘Ik wil mijn dak zelf isoleren’

Wil je je dak of zoldervloer zelf isoleren, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen, of twijfel je over de juiste manier van aanpakken? Dan biedt de Energiecoach van De Woonwinkel een passend antwoord.

Isoleren is niet meer hetzelfde als pakweg 10 jaar geleden, er komt heel wat bij kijken. De keuze van het type materiaal, de isolatiewaarde en een vakkundige plaatsing spelen een belangrijke rol om tot een goed eindresultaat te komen.

De Woonwinkel organiseert daarom een workshop voor geïnteresseerde doe-het-zelvers waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe de isolatie van dak of zoldervloer het beste wordt uitgevoerd. Zowel theorie als praktijk komen aan bod.

Deze workshop zal plaats vinden  op zaterdag 24 februari 2018 van 9.30  tot 12 uur in het OCMW, Sociaal Huis, Brugsestraat 3 in 8211 Aartrijke.

Deelname is gratis, mits inschrijving via e-mail naar mailto:dewoonwinkel@bdoz.beof telefonisch op 050 25 01 38.

Later op het jaar volgt ook een demonstratieavond in Torhout, locatie en tijdstip volgen nog.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *